Predstavitev izobraževalnega programa o petih bioloških zakonih, ki jih je odkril dr. Hamer

Znanje o petih bioloških zakonih, ki postavlja »na glavo« vsa dosedanja prepričanja o zdravju in bolezni, bo na kratko predstavil Mark Pfister, predsednik društva Formazione 5LB EU. Mark Pfister je več let sodeloval z dr. Hamerjem pri raziskavah na področju povezav med čustvi in telesnimi odzivi. Imel je privilegij spremljati genialno delo »kontraverznega« zdravnika, ki je na račun velike izgube v svojem življenju, smrti sina, pričel raziskovati vzroke nastanka bolezni. Sad tega raziskovanja je nov model pojmovanja »patoloških« procesov, ki dobijo s poznavanjem petih bioloških zakonov popolnoma novo dimenzijo. Osnova tega novega koncepta je natančno določena korelacija čustvene komponente, možganske aktivnosti in posledične strukturno-funkcijske spremembe organov ali tkiv, ki jo dandanes potrjuje biologija, nevroznanost in psihonevroendokrinoimunologija.

Mark Pfister je ustanovitelj in vodja Šole izobraževalnega programa 5LB (La Scuola di Formazione Professionale sulle 5LB), ki je članica Evropskega izobraževalnega inštituta Jean Monnet (Université Européenne Jean Monnet A.I.S.B.L). Izobraževalni program 5LB promovira znanje o petih bioloških zakonih tako, da ohranja korelacijsko shemo med čustvi, možgani in organi, ki so plod raziskav dr. Hamerja in ki jih Pfister v klinični aplikaciji nadgrajuje z upoštevanjem unikatnosti vsakega posameznika z vsemi prepričanji, resursi in omejitvami.

Večerno predavanje je namenjeno predstaviti Hamerjeva revolucionarna odkritja o bolezni, ki se skozi pogled bio-logične znanosti prelevi v smiseln odziv na specifično čustveno aktivacijo. Poleg bioloških zakonov in praktične klinične uporabnosti tega znanja pa bo predstavljen tudi izobraževalni program 5LB, ki bo v kratkem odprl svoja vrata tudi v Sloveniji.

Znanje o petih bioloških zakonih je namenjeno vsem strokovnjakom ,ki delujejo na področju skrbi za zdravje in ki se zavedajo pomanjkljivosti dosedanje paradigme zdravja in bolezni. Prav bo prišlo zdravstvenim delavcem, naturopatom, psihoterapevtom in tudi laikom za namene osveščanja in edukacije.

četrtek, 28.9.2017 ob 19.00 – 21.00
Kje: VIRS, Delpinova 18B, Nova Gorica, učilnica P2
Predaval bo: Mark Pfister

Predavanje bo potekalo v italijanskem jeziku, za prevod bo poskrbljeno.
Organizator: Društvo Veda (Šola za Evolutivno Naturopatijo) in Scuola Formazione 5LB

VSTOP PROST!

Prijave in info: Prijave sprejemamo do 26.9.2017 preko e-pošte info@naturopathia.si ali telefonsko 041/440 482.

Prijavite se lahko tudi preko spletne prijavnice.

Posted in Nekategorizirano.