POT DO SREČE – Šola za evolutivno naturopatijo

Ko danes govorimo o sreči, največkrat to povezujemo z »imeti srečo« in ne o stanju »biti srečen«. Sreča ali zadovoljstvo je točka prihoda in je rezultat procesa samospoznavanja, ki poteka preko zavedanja vseh temnih strani sebe, do spoznanja in razjasnitve sebe in svoje »biti«. Kdo smo? Od kod prihajamo? Kaj počnemo tukaj? Kam gremo?

To so bistvena vprašanja, ki si jih je vredno zastavljati, ko se podamo na pot osebne rasti. Pot naturopatije je holistična pot naproti zdravju, je način življenja usmerjen proti spoznavanju sebe in je možna poklicna pot.

Na predavanju bomo predstavili teme, ki zajemajo relacijo medsebojne komunikacije med čustvi, možgani in organi. Predstavljen bo tridimenzionalni holistični pristop, t.i. pristop BioPsihoKvantistike, discipline, ki integrira biološki, psihološki in kvantni vidik, z namenom povrniti ravnotežja v sistemu človek. Predstavljen bo celoten izobraževalni program Šole za Evolutivno naturopatijo, ki poleg znanj BioPsihoKvantistike vključuje še veliko več, kar udeleženca podpira na poti samospoznavanja in doseganja stanja sreče.

Kdaj: petek, 17.11.2017 ob 18.00 – 20.30

Kje: Nova Gorica, Delpinova ulica 18B (Eda center), VIRS, učilnica P2

Predaval bo: Natale Petti, naturopat, klinični psiholog in poznavalec 5-ih bioloških zakonov, predavatelj in programski vodja Šole za Evolutivno naturopatijo Nova Gorica

Predavanje bo potekalo v italijanskem jeziku, za prevod bo poskrbljeno

PROST VSTOP!!

Info: Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko e-pošte info@naturopathia.si ali pokličite na 041/440 482.

Posted in Nekategorizirano.