Destilacija esenc v srcu sveta – Aromaterapija in geofilozofija osrčja Sibirije

Sibirija je ena izmed redkih geografskih regij našega planeta, ki v trenutni, temni dobi Kali Yuge ni videla krvavih kolonizacij, vojn, industrijskega onesnaževanja in izkoriščanja. Ta neizmerni geografski prostor je dandanes eden izmed zadnjih neokrnjenih delov planeta, ki nosi v sebi spomin čistosti in pristnosti. Številne tradicije in discipline verjamejo, da predstavlja južno-centralni del Sibirije Srce Zemlje oziroma, da je to področje sveto in gonilno središče Rusije-Evrazije.

Eterična olja so koristna tako za obravnavo obolenj ter psiho fizičnih in čustvenih neravnovesij, kot tudi za geofilozofsko in geosakralno evalvacijo teritorija od koder izhajajo. Esence Sibirije imajo sposobnost povezati nas s spiritualno usodo ruske civilizacije. Pomagajo nam razumeti, njihovo duhovno in zgodovinsko poslanstvo, ter njihovo mesiansko vlogo pri izgradnji nove dobe in našega odnosa z njo.

Marco Pighin se vrača v Sibirijo že več let z namenom širjenja raziskovanj o aromatičnih rastlinah sibirske tajge. Na predavanju nam bo predstavil projekt izdelovanja eteričnih olj. Razložil nam bo, kakšna je vloga tega pionirskega projekta, ki združuje umetnost alkimije in destilacije, zdravilne učinkovine in geografsko odkritje »Hearland-a«, živečega srca Evrazije in njenih tradicij.

Vsebina predavanja:

  • Zgodovinsko-spiritualna misija Rusije – Evrazije
  • Pomen Sibirije v novi dobi
  • Miti in legende Srca Sveta, svetega in gonilnega središča duhovnih sil prihodnosti
  • Destilacija in Golgota: skrivnost človeka, eterično olje in kozmična skrivnost
  • Konec časa in evolutivne možnosti
  • Sile vstajenja in apokaliptična olja

PROST VSTOP

Kdaj: petek, 8.12.2017 ob 18.00 – 20.30

Kje: Nova Gorica, Delpinova ulica 18B (Eda center), VIRS, učilnica P2

Predaval bo: Marco Pighin

Popotnik in specializirani poročevalec za področje bivše Sovjetske zveze je več kot deset let deloval kot fotoreporter za večje italijanske in tuje revije. Kot poznavalec ruskega duha se že nekaj let ukvarja z destilacijo eteričnih olj v sibirski tajgi, ki meji z Mongolijo in je področje, ki je v veliko tradicijah poznano kot Srce Sveta.

Predavanje bo potekalo v italijanskem jeziku, za prevod bo poskrbljeno

Info: Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko e-pošte info@naturopathia.si ali pokličite na 041/440 482.

Posted in Nekategorizirano.